Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136
Title: | Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна Ващенко, Л. Д. |
Keywords: | типи організації навчання інтерактивне навчання інтенсифікація та оптимізація навчального процесу Форми організації інтерактивного навчання розвиток комунікативних вмінь і навичок |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ВПЦ «Візаві» |
Citation: | Кравченко, Т. В.Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв / Т. В. Кравченко, Л. Д. Ващенко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 81-83. |
Abstract: | Стаття розглядає використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв, показані можливості застосування таких форм організації інтерактивного навчання як фронтальна форма організації навчальної діяльності учнів, кооперативні технології, навчання в грі, навчання в дискусії. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TV Kravchenko Tezu.pdf | 200,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.