Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136
Title: Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Ващенко, Л. Д.
Keywords: типи організації навчання
інтерактивне навчання
інтенсифікація та оптимізація навчального процесу
Форми організації інтерактивного навчання
розвиток комунікативних вмінь і навичок
Issue Date: 2011
Publisher: ВПЦ «Візаві»
Citation: Кравченко, Т. В.Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв / Т. В. Кравченко, Л. Д. Ващенко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 81-83.
Abstract: Стаття розглядає використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв, показані можливості застосування таких форм організації інтерактивного навчання як фронтальна форма організації навчальної діяльності учнів, кооперативні технології, навчання в грі, навчання в дискусії.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TV Kravchenko Tezu.pdf200,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.