Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137
Назва: Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Захарченко, Н. П.
Ключові слова: традиції та регіональні особливості народного харчування
питання формування готовності майбутніх вчителів обслуговуючої праці до естетичного виховання під час виконання кулінарних робіт
профіль “Українська народна кухня”
Дата публікації: 2011
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Кравченко, Т. В. Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем «Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні» з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей / Т. В. Кравченко, Н. П. Захарченко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 83-86.
Короткий огляд (реферат): У статті обгрунтовано вибір змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей, відібрано музичний матеріал, який може виступити супроводом при вивченні модулю "Українська народна кухня"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TV Kravchenko Tezu.pdf224,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.