Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137
Title: | Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна Захарченко, Н. П. |
Keywords: | традиції та регіональні особливості народного харчування питання формування готовності майбутніх вчителів обслуговуючої праці до естетичного виховання під час виконання кулінарних робіт профіль “Українська народна кухня” |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ВПЦ «Візаві» |
Citation: | Кравченко, Т. В. Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем «Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні» з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей / Т. В. Кравченко, Н. П. Захарченко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 83-86. |
Abstract: | У статті обгрунтовано вибір змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей, відібрано музичний матеріал, який може виступити супроводом при вивченні модулю "Українська народна кухня" |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TV Kravchenko Tezu.pdf | 224,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.