Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137
Title: Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Захарченко, Н. П.
Keywords: традиції та регіональні особливості народного харчування
питання формування готовності майбутніх вчителів обслуговуючої праці до естетичного виховання під час виконання кулінарних робіт
профіль “Українська народна кухня”
Issue Date: 2011
Publisher: ВПЦ «Візаві»
Citation: Кравченко, Т. В. Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем «Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні» з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей / Т. В. Кравченко, Н. П. Захарченко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 83-86.
Abstract: У статті обгрунтовано вибір змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей, відібрано музичний матеріал, який може виступити супроводом при вивченні модулю "Українська народна кухня"
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TV Kravchenko Tezu.pdf224,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.