Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137
Назва: | Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна Захарченко, Н. П. |
Ключові слова: | традиції та регіональні особливості народного харчування питання формування готовності майбутніх вчителів обслуговуючої праці до естетичного виховання під час виконання кулінарних робіт профіль “Українська народна кухня” |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ВПЦ «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Кравченко, Т. В. Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем «Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні» з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей / Т. В. Кравченко, Н. П. Захарченко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 83-86. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обгрунтовано вибір змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей, відібрано музичний матеріал, який може виступити супроводом при вивченні модулю "Українська народна кухня" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TV Kravchenko Tezu.pdf | 224,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.