Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3434
Назва: Формування стратегії підвищення ефективності виробництва продукції круп'яних культур на сільськогосподарських підприємствах
Автори: Кузьменко, Ольга Андріївна
Уланчук, Володимир Семенович
Ключові слова: круп’яні культури
ефективність виробництва
сільське господарство
стратегія виробництва
гречка
просо
рентабельність виробництва
економічна ефективність
урожайність
валовий збір
Дата публікації: вер-2014
Видавництво: ТОВ «Юго-Восток, Лтд»
Бібліографічний опис: Уланчук В. С. Формування стратегії підвищення ефективності виробництва круп’яних культур в сільськогосподарських підприємствах / В. С. Уланчук, О. А. Кузьменко // Вісник економічної науки України. – 2014. - № 2. – С.159-162.
Серія/номер: УДК;633.1.003.13
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто напрями підвищення ефективності виробництва круп'яних культур в сільськогосподарських підприємствах. Забезпечення ефективності виробництва продукції круп'яних культур доводить необхідність розвитку інтегрованої структури, що об’єднує виробництво, переробку і реалізацію продукції з метою підвищення її конкурентоспроможності в умовах інтеграції економіки України в світове господарство.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3434
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.