Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3552
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілошкурська, Наталія Володимирівна-
dc.date.accessioned2015-11-11T20:22:50Z-
dc.date.available2015-11-11T20:22:50Z-
dc.date.issued2015-03-27-
dc.identifier.citationБілошкурська Н. В. Маркетингове дослідження факторів ціноутворення на конкурентному ринку / Н. В. Білошкурська // Маркетинг і менеджмент інновацій. – Суми : ТОВ «ВТД «Університетська книга», 2015. – № 1. – С. 24–31.uk
dc.identifier.issn2218-4511-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3552-
dc.description.abstractУ статті проведене маркетингове дослідження факторів ціноутворення на конкурентному ринку хліба пшеничного. Побудовано комплексну кореляційно-регресійну модель середньомісячної ціни 1 тонни хліба пшеничного з урахуванням впливу індексу споживчих цін, індексу цін виробників промислової продукції та середньомісячної заробітної плати одного працівника за щомісячними статистичними даними за 2012-2014 рр. Доведено, що найбільший вплив на ціну 1 тонни хліба пшеничного чинить індекс споживчих цін, тобто інфляція споживання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ «ВТД «Університетська книга»uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;658.8.012.12-
dc.subjectмаркетингове дослідженняuk
dc.subjectцінаuk
dc.subjectіндекс цінuk
dc.subjectфакторний аналізuk
dc.subjectконкурентний ринокuk
dc.subjectхліб пшеничнийuk
dc.subjectсередньомісячна цінаuk
dc.subjectфактор ціниuk
dc.subjectкомплексна модельuk
dc.subjectмакроекономічні факториuk
dc.titleМаркетингове дослідження факторів ціноутворення на конкурентному ринкуuk
dc.title.alternativeМаркетинговое исследование факторов ценообразования на конкурентном рынкеuk
dc.title.alternativeMarketing research of pricing factors in a competitive marketuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biloshkurska_Mark_tcin.pdf429,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.