Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4011
Назва: ФОРМУВАННЯ ГЕРМЕНЕВТИЧНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ МУЗИКАНТІВ-ВИКОНАВЦІВ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ
Автори: Кремешна, Тетяна Іванівна
Ключові слова: герменевтичний підхід
герменевтичні вміння
інструментальна підготовка
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФОП Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: У даній статті розглядається сутність герменевтичного підходу в освіті, його основні принципи, значення герменевтичних умінь в інструментальній підготовці майбутнього вчителя музики. Досліджуючи логічну послідовність, яка веде до осягнення змісту музичного твору, автор пропонує три ступені самостійної творчо-дослідницької діяльності студентів, яка сприятиме їх адекватному розумінню текстів інструментальної музики.
Серія/номер: УДК;378.013+155.334+370.0+121.686
Короткий огляд (реферат): У даній статті розглядається сутність герменевтичного підходу в освіті, його основні принципи, значення герменевтичних умінь в інструментальній підготовці майбутнього вчителя музики. Досліджуючи логічну послідовність, яка веде до осягнення змісту музичного твору, автор пропонує три ступені самостійної творчо-дослідницької діяльності студентів, яка сприятиме їх адекватному розумінню текстів інструментальної музики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4011
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Герменевтичні_уміння.pdf93,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.