Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2941-2950 зі 2964.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-11-20Використання сучасного інструменту Google Drive «голосовий ввід» під час транскрибації аудіовізуальної інформаціїБондаренко, Тетяна Володимирівна
2019ВИКОРИСТАННЯ МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВКриворучко, Інна Ігорівна; Ковтанюк, Максим Сергійович
2019ПIДГОТОВКА ВЧИТЕЛIВ ФIЗИКИ ДО ВИКОРИСТАННЯ IНФОРМАЦIЙНИХ ТЕХНОЛОГIЙ В ОСВIТНЬОМУ ПРОЦЕСIКриворучко, Інна Ігорівна
2019-11Технологія продукції громадського харчуванняДубова, Наталія Вячеславівна
2019-12-23IMPROVED SCHEME ROD APPROXIMATION FOR CALCULATION DEFORMATION OF REINFORCED CONCRETE ELEMENTS IN TORSIONАзізов, Талят Нуредінович
2019МЕДІАГРАМОТНІСТЬ. КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИУсатюк, Яна Володимирівна
2019-11-15ПІДСИЛЕННЯ КАМ’ЯНИХ ЗГИНАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ БІЧНИМИ ЗАЛІЗОБЕТОННИМИ ПЛАСТИНАМИАзізов, Талят Нуредінович; Орлова, Ольга Михайлівна; Миза, Олександр Сергійович
2019-05Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузіДубова, Наталія Вячеславівна
2019Удосконалення системи підготовки інженерів-педагогів, викладачів дисциплін у галузі харчових технологій в педагогічному вузіКравченко, Тамара Василівна
2019Розробка технології нового виду сируКравченко, Тамара Василівна