Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 61-70 зі 237.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-05-28ПРОФЕСІЙНЕ САМОВИЗНАЧЕННЯ ШКОЛЯРІВ ЯК ВАЖЛИВА ЛАНКА У ЖИТТЄВОМУ САМОВИЗНАЧЕННІБербец, Віталій Васильович
2021Теорія і методика позашкільної освітиМелентьєв, Олег Борисович
2021Технічна творчістьМелентьєв, Олег Борисович
2020SURVEY OF COMPLEX INFLUENCE OF PHYSICO-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL PARAMETERS ON THE PROCESS OF MILK-EGG CO-PRECIPITATE OBTAININGКравченко, Тамара Василівна
2021-06Самостійна робота майбутніх інженерів- педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностейДубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович
2021-09-16ВПЛИВ ПРИРОДНО-ТЕХНОГЕННИХ НЕБЕЗПЕК НА ЕКОЛОГІЮ ПЛАНЕТИНагайчук, Олена Валеріївна
2020-11-28ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПІДХОДУ ДО УЧНІВ 5-6 КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБІВ З ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВХаритонова, Валентина Василівна; Сич, В. В.
2021-10АНАЛІЗ МЕТОДИЧНИХ ПРИЙОМІВ НАВЧАННЯ УЧНІВ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГІЙХоменко, Людмила Миколаївна
2021-04-14СУТНІСТЬ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОГО НАВЧАННЯ ТА КОНТРОЛЮ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯБояр, Владислав; Бербец, Віталій Васильович
2021-11Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовкиЛюльченко, Вячеслав Григорович; Сусло, Лариса Вікторівна