Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 821-830 зі 930.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-12-06КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ЯК ПРОВІДНИЙ ЗАСІБ РЕФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІТерещук, Андрій Іванович
2018-03-30Формування санітарно-гігієнічної компетентності як елемент системи здоров’язбереження майбутнього інженера-педагога харчового профілюЛюльченко, Вячеслав Григорович
2018-10-12Теоретичні засади підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльностіКочубей, Тетяна Дмитрівна; Люльченко, Вячеслав Григорович
2018-11УСЛОВИЯ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ МУЛЬТИМЕДИЙНЫХ СРЕДСТВ ОБУЧЕНИЯ В ПРОЦЕССЕ ИЗУЧЕНИЯ ТЕХНОЛОГИЙХоменко, Людмила Миколаївна
2019-03-20ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙФілімонова, Ірина Афанасіївна
2019-03ОБЩАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ВЫПОЛНЕНИЯ ВЛАЖНО-ТЕПЛОВОЙ ОБРАБОТКИ ШВЕЙНЫХ ИЗДЕЛИЙ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГИЙХоменко, Людмила Миколаївна
2019ЗАСТОСУВАННЯ РОЗВИВАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ УЧНІВ НА УРОКАХ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯХаритонова, Валентина Василівна; Ігнатюк, Мілена Олегівна
2019-02-15ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯКоробань, Оксана Валеріївна
2018-12-07методика трудового навчанняТерещук, Андрій Іванович
2018-11-20Інструкційні картки. Напівфабрикати з мясаГвоздецька Юлія, Філімонова Ірина