Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-05-08Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходуФілімонова, Ірина Афанасіївна
2018-02-20КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙФілімонова, Ірина Афанасіївна
2018-02-20ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василівна
2018-10-10Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати»Філімонова, Ірина Афанасіївна
2018-11-15Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологійФілімонова, Ірина Афанасіївна
2018-10-20USING OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL COMPETENCIE’S FORMING OF THE FUTURE FOOD TECHNOLOGIES BACHELORSФілімонова, Ірина Афанасіївна