Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПГФ, ФФМІ, ФІПО
Факультет інженерно-педагогічної освіти
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018-05-08
Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу
Філімонова, Ірина Афанасіївна
2018-02-20
КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Філімонова, Ірина Афанасіївна
2018-02-20
ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ
Філімонова, Ірина Афанасіївна
;
Гвоздецька, Юлія Василівна
2018-10-10
Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати»
Філімонова, Ірина Афанасіївна
2018-11-15
Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій
Філімонова, Ірина Афанасіївна
2018-10-20
USING OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL COMPETENCIE’S FORMING OF THE FUTURE FOOD TECHNOLOGIES BACHELORS
Філімонова, Ірина Афанасіївна
Перегляд
Автор
1
Гвоздецька, Юлія Василівна
Тема
2
педагогічні умови, фахівець у гал...
1
innovative technologies, professi...
1
критерій, показник, рівень, профе...
1
мотиваційно-ціннісне середовище, ...
1
холодні страви та закуски, страви...
Has File(s)
6
true