Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсьмьоркіна, Наталя Михайлівна-
dc.date.accessioned2015-12-27T17:29:47Z-
dc.date.available2015-12-27T17:29:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОсьмьоркіна, Н.М. Гостинність-технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування / Н.М. Осьмьоркіна // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти" / Умань: Видавничо-поліграфічний цент "Візаві", 2015. - Ч.2 - С. 81 - 83.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708-
dc.description.abstractУ тезах розглянуто сутність поняття "гостинність", яке з наукової точки зору визначає систему заходів і порядок їх здійснення з метою задоволення найрізноманітніших побутових, господарських і культурних запитів гостей, їх обслуговування шляхом надання ряду послуг.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВізавіuk
dc.relation.ispartofseriesУДК 338.40(477)(063)-
dc.subjectсфера послугuk
dc.subjectзаклади розміщенняuk
dc.subjectгостинні послугиuk
dc.subjectспоживач готельно-ресторанних послугuk
dc.subjectдодаткові послугиuk
dc.subjectгостинністьuk
dc.subjectресурси гостинностіuk
dc.subjectринок послугuk
dc.subjectстратегії та концепції гостинностіuk
dc.subjectготельний та ресторанний бізнесuk
dc.titleГостинність – технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговуванняuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hostynnist' – tekhnolohichnyy element hotel'noho ta restorannoho obsluhovuvannya.pdf221,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.