Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708
Title: Гостинність – технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування
Authors: Осьмьоркіна, Наталя Михайлівна
Keywords: сфера послуг
заклади розміщення
гостинні послуги
споживач готельно-ресторанних послуг
додаткові послуги
гостинність
ресурси гостинності
ринок послуг
стратегії та концепції гостинності
готельний та ресторанний бізнес
Issue Date: 2015
Publisher: Візаві
Citation: Осьмьоркіна, Н.М. Гостинність-технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування / Н.М. Осьмьоркіна // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти" / Умань: Видавничо-поліграфічний цент "Візаві", 2015. - Ч.2 - С. 81 - 83.
Series/Report no.: УДК 338.40(477)(063)
Abstract: У тезах розглянуто сутність поняття "гостинність", яке з наукової точки зору визначає систему заходів і порядок їх здійснення з метою задоволення найрізноманітніших побутових, господарських і культурних запитів гостей, їх обслуговування шляхом надання ряду послуг.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hostynnist' – tekhnolohichnyy element hotel'noho ta restorannoho obsluhovuvannya.pdf221,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.