Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5338
Назва: Соціальне виховання дітей, позбавлених батьківського піклування в США
Автори: Солодчук, Альона Валеріївна
Ключові слова: соціальне виховання, форми влаштування, діти, позбавлені батьківського піклування,
Дата публікації: 2015
Видавництво: “Науковий світ” м. Київ, вул. Казимира Малевича (Боженка), 23, оф. 414.
Бібліографічний опис: Солодчук А.В. Соціальне виховання дітей, позбавлених батьківського піклування в США : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. пед. наук : спец. 13.00.01 «Загальна педагогіка та історія педагогіки» / А. В. Солодчук. – Умань, 2015. – 25 с.
Серія/номер: УДК;337.035: 364.4 – 058.862 (73)
Короткий огляд (реферат): Діти, позбавлені батьківського піклування, в умовах сирітства зазнають багатьох соціальних уражень, які виникають у результаті негуманного, часто жорстокого ставлення до них, несприятливого впливу соціального середовища, що позначається на їхньому психічному та фізичному здоров’ї, емоційному стані та призводить до їхньої соціальної депривації.У США існує розвинена мережа суспільних (громадських) форм улаштування дітей, позбавлених батьківського піклування, які характеризуються цілеспрямованою і зорієнтованою на конкретну дитину системою соціального захисту та соціального виховання. Вивчення американського досвіду в цій галузі може збагатити українську соціально-педагогічну думку продуктивними ідеями та досвідом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5338
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат.pdf852,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.