Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболенко, Любов Юліанівна-
dc.contributor.authorРубан, Людмила Сергіївна-
dc.date.accessioned2016-11-28T17:36:32Z-
dc.date.available2016-11-28T17:36:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСоболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862-
dc.description.abstractВикладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУмань: «Сочінський М. М.»uk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectмікробіологічний контрольuk
dc.subjectхарчова інтоксикаціяuk
dc.subjectдекоративно-квіткові рослиниuk
dc.titleМікробіологічний контроль продуктів харчуванняuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соболенко стаття.pdf191,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.