Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соболенко, Любов Юліанівна | - |
dc.contributor.author | Рубан, Людмила Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-28T17:36:32Z | - |
dc.date.available | 2016-11-28T17:36:32Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Соболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862 | - |
dc.description.abstract | Викладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Умань: «Сочінський М. М.» | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | мікробіологічний контроль | uk |
dc.subject | харчова інтоксикація | uk |
dc.subject | декоративно-квіткові рослини | uk |
dc.title | Мікробіологічний контроль продуктів харчування | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-географічний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Соболенко стаття.pdf | 191,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.