Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
Title: Мікробіологічний контроль продуктів харчування
Authors: Соболенко, Любов Юліанівна
Рубан, Людмила Сергіївна
Keywords: продукти харчування
мікробіологічний контроль
харчова інтоксикація
декоративно-квіткові рослини
Issue Date: 2016
Publisher: Умань: «Сочінський М. М.»
Citation: Соболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58.
Abstract: Викладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
Appears in Collections:Природничо-географічний факультет

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соболенко стаття.pdf191,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.