Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069| Title: | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей |
| Other Titles: | Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 2. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей |
| Authors: | Бондар, Галина Олександрівна Щербань, Ірина Юріївна |
| Keywords: | готельно-ресторанна справа зовнішньоекономічна діяльність |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | Умань: АЛМІ |
| Citation: | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с. |
| Abstract: | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с. |
| URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069 |
| Appears in Collections: | Факультет іноземних мов |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| hot_cat_2.PDF | 353,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.