Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070
Назва: English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей
Інші назви: Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 1. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей
Автори: Бондар, Галина Олександрівна
Щербань, Ірина Юріївна
Ключові слова: готельно-ресторанна справа
зовнішньоекономічна діяльність
Дата публікації: 2016
Видавництво: Умань: АЛМІ
Бібліографічний опис: English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 161 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей» має на меті сформувати у студентів необхідну комунікативну компетентність у професійній та ситуативних сферах в усній та письмовій формі та призначений для студентів спеціальності «готельно-ресторанна справа», а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hot_rest_1.PDF501,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.