Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070
Title: | English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей |
Other Titles: | Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 1. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей |
Authors: | Бондар, Галина Олександрівна Щербань, Ірина Юріївна |
Keywords: | готельно-ресторанна справа зовнішньоекономічна діяльність |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Умань: АЛМІ |
Citation: | English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 161 с. |
Abstract: | Навчальний посібник «English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей» має на меті сформувати у студентів необхідну комунікативну компетентність у професійній та ситуативних сферах в усній та письмовій формі та призначений для студентів спеціальності «готельно-ресторанна справа», а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070 |
Appears in Collections: | Факультет іноземних мов |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hot_rest_1.PDF | 501,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.