Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070
Title: English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей
Other Titles: Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 1. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей
Authors: Бондар, Галина Олександрівна
Щербань, Ірина Юріївна
Keywords: готельно-ресторанна справа
зовнішньоекономічна діяльність
Issue Date: 2016
Publisher: Умань: АЛМІ
Citation: English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 161 с.
Abstract: Навчальний посібник «English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей» має на меті сформувати у студентів необхідну комунікативну компетентність у професійній та ситуативних сферах в усній та письмовій формі та призначений для студентів спеціальності «готельно-ресторанна справа», а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hot_rest_1.PDF501,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.