Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6244
Title: Полікультурний аспект виховання майбутніх вчителів у процесі вивчення іноземних мов
Authors: Галай, Олена Валентинівна
Keywords: полікультурне виховання
майбутні вчителі
іноземні мови
навчання
культура
культура
комунікація
комунікація
Issue Date: 2016
Publisher: http://eprints.zu.edu.ua/22576/
Citation: Олена Галай. Полікультурне виховання майбутніх вчителів у процесі вивчення іноземних мов / О.В. Галай «Професійна комунікація: мова і культура»: збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнського науково-практичного вебінару (23 листопада 2016 р.)
Abstract: Іноземна мова як навчальний предмет має потужний потенціал для реалізації ряду виховних задач. Мовний аспект є невід’ємним компонентом полікультурної освіти. З огляду на вимоги програми з англійської мови для інститутів та університетів, головними складовими оволодіння іноземною мовою є розуміння рідної та іноземної культур, усвідомлення природи мови, так як вони становлять вагому частину загальної освіти студентської молоді.
Іноземна мова як навчальний предмет має потужний потенціал для реалізації ряду виховних задач. Мовний аспект є невід’ємним компонентом полікультурної освіти. З огляду на вимоги програми з англійської мови для інститутів та університетів, головними складовими оволодіння іноземною мовою є розуміння рідної та іноземної культур, усвідомлення природи мови, так як вони становлять вагому частину загальної освіти студентської молоді.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6244
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Multicultural education.pdf424,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.