Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6519
Назва: Технологічне обладнання харчової галузі
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Попова, Наталія Миколаївна
Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: машини та механізми
універсальні приводи
обладнання харчових виробництв
експлуатація устаткування
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФОП Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: Технологічне обладнання харчової галузі : навчальний посібник / уклад.: Т.В. Кравченко, Н.М. Попова, І.А. Філімонова. – 2-ге вид. допов. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2016. – 145 с.
Серія/номер: УДК;664.002 (0.75.8)
ББК;36.81-5я73
Т;38
Короткий огляд (реферат): Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6519
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohichne_obladnannia.pdf374,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.