Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачук, Станіслав Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-23T08:29:06Z | - |
dc.date.available | 2016-12-23T08:29:06Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | 11. Ткачук С.І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки. /С.І. Ткачук/ Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка (Педагогічні науки). – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Випуск 137. – С. 58-62. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто проблему підготовки ... | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК;644(07) | - |
dc.subject | професійна компетентність | uk |
dc.subject | професійна освіта | uk |
dc.title | Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osobl_formuv.pdf | 6,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.