Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Назва: | Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки |
Автори: | Ткачук, Станіслав Іванович |
Ключові слова: | професійна компетентність професійна освіта |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | 11. Ткачук С.І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки. /С.І. Ткачук/ Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка (Педагогічні науки). – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Випуск 137. – С. 58-62. |
Серія/номер: | УДК;644(07) |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто проблему підготовки ... |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osobl_formuv.pdf | 6,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.