Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603
Title: | КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ |
Authors: | Гвоздецька, Юлія Василівна |
Keywords: | критерії, показники, рівні, фахова компетентність |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ДВНЗ "Переяслав_Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди" |
Citation: | http://conferences.neasmo.org.ua/en/art/2750 |
Abstract: | У тезах конференції визначено критерії, рівні та показники сформованості фахової компетентності майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв у процесі професійно-практичної підготовки. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kruterii_pokaznuku_rivni.pdf | 286,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.