Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603
Назва: КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ
Автори: Гвоздецька, Юлія Василівна
Ключові слова: критерії, показники, рівні, фахова компетентність
Дата публікації: 2016
Видавництво: ДВНЗ "Переяслав_Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
Бібліографічний опис: http://conferences.neasmo.org.ua/en/art/2750
Короткий огляд (реферат): У тезах конференції визначено критерії, рівні та показники сформованості фахової компетентності майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв у процесі професійно-практичної підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kruterii_pokaznuku_rivni.pdf286,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.