Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6971
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2017-06-08T17:06:41Z-
dc.date.available2017-06-08T17:06:41Z-
dc.date.issued2017-04-
dc.identifier.citationАктуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи: Всеукр. наук.-пр. конф. – Умань, 2017.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6971-
dc.description.abstractУ статті розглянуто значення методів активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у вищих навчальних закладах. Представлено досвід проведення лабораторно-практичних занять, спрямований на активізацію навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherАктуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи: Всеукр. наук.-пр. конф. – Умань, 2017.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 378:664;-
dc.subjectнавчально-пізнавальна діяльність, методи активного навчання, інженер-педагог харчових технологій, лабораторно-практичні заняття, інноваційні підходи, технологічне обладнання харчової галузі, педагогічні технології, професійне навчання.uk
dc.titleМетодика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занятьuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metody`ka_akty`vizaciyi_navch.pdf503,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.