Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6971
Назва: | Методика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занять |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | навчально-пізнавальна діяльність, методи активного навчання, інженер-педагог харчових технологій, лабораторно-практичні заняття, інноваційні підходи, технологічне обладнання харчової галузі, педагогічні технології, професійне навчання. |
Дата публікації: | кві-2017 |
Видавництво: | Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи: Всеукр. наук.-пр. конф. – Умань, 2017. |
Бібліографічний опис: | Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи: Всеукр. наук.-пр. конф. – Умань, 2017. |
Серія/номер: | УДК 378:664; |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто значення методів активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у вищих навчальних закладах. Представлено досвід проведення лабораторно-практичних занять, спрямований на активізацію навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6971 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metody`ka_akty`vizaciyi_navch.pdf | 503,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.