Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2017-11-28T10:49:37Z-
dc.date.available2017-11-28T10:49:37Z-
dc.date.issued2017-11-
dc.identifier.citationТехнологічне обладнання харчової галузі : навч. посібн. / уклад. Т-38 Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2017. – Ч. 2. – 114 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786-
dc.description.abstractУ посібнику розкриваються питання призначення, класифікації, будови, правил експлуатації теплового та холодильного обладнання харчової галузі; висвітлені питання техніки безпеки під час роботи з ним. Призначений для викладачів професійно-технічних закладів і може бути використаний при підготовці студентів, які навчаються за спеціальністю професійна освіта (харчові технології).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВПЦ «Візаві»uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 664.002.5 (075.8);-
dc.subjectтеплове обладнання, обладнання харчова галузь холодильне обладнання, будова, експлуатація обладнання харчової галузіuk
dc.titleТехнологічне обладнання харчової галузіuk
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohichne_obladnannya.docx27,74 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.