Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7890
Назва: ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ІНЖЕНЕРА-ПЕДАГОГА СФЕРИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ
Автори: Гвоздецька, Юлія Василівна
Ключові слова: інженер-педагог, практична підготовка, технологічна практика, виробнича практика, педагогічна практика
Дата публікації: 25-тра-2017
Видавництво: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Бібліографічний опис: Проблеми підготовки сучасного вчителя: збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / (ред.кол.: Безлюдний О.І. (гол.ред.) та ін.). - Умань: ФОП Жовтий О.О., 2017. - Випуск 15. - 431с.
Серія/номер: ББК 74.580.2 УДК 371.13;УДК 371.2+371.5
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано практичну підготовку майбутнього інженера-педагога сфери харчових виробництв у вищому навчальному закладі. Практична підготовка студентів спрямована на формування базових компетентностей, залучення їх до пошукової роботи, поглиблення та систематизацію знань, умінь і навичок, усвідомлення практичної складової навчальних курсів, формування міжпредметних зв’язків при викладанні дисциплін тощо. Згідно освітньо-професійної програми підготовки майбутнього інженера-педагога сфери харчових виробництв передбачено у процесі навчання проходження студентами таких практик: навчальна, виробнича, технологічна, педагогічна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7890
ISSN: 2307-4914
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практична підготовка.pdf165,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.