Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8004
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Побережець, Наталія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Червона, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-29T19:44:57Z | - |
dc.date.available | 2017-11-29T19:44:57Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Побережець, Н. Б. Менеджмент якості як фактор підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств / Н. Б. Побережець, К. О. Червона // Вісник Українсько-туркменського культурно-освітнього центру: міждисциплінарний науковий збірник. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2017. – Вип. 1, Ч.II. – C.170-176 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8004 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти менеджменту якості, як складної економічної категорії з певними критеріями і показниками. Визначено, що при здійсненні контрольного заходу туристичної діяльності необхідно зважати на адекватність досягнутих в процесі його здійснення результатів наміченим цілям, ступінь наближення результату до мети з одночасним обліком виробничих витрат та ефективності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВПЦ «Візаві» | uk |
dc.relation.ispartofseries | 37(477+575.4)(06);74(44кр+5тур)я43 | - |
dc.subject | Менеджмент якості | uk |
dc.subject | Туристичні послуги | uk |
dc.subject | державний контроль | uk |
dc.title | МЕНЕДЖМЕНТ ЯКОСТІ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
menedzhment_yakosti_yak_faktor.pdf | 429,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.