Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534
Назва: СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Автори: Гвоздецька, Юлія Василівна
Ключові слова: професійна компетентність
Дата публікації: 25-лют-2018
Короткий огляд (реферат): у тезах обгрунтовано основні складові професійної компетентності майбутнього викладача з основ технологійхарчових виробництв
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534
ISBN: 001.89(477+479.24)(08):005.745
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezu Gvozdetskaja Y.pdf135,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.