Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534
Назва: | СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ |
Автори: | Гвоздецька, Юлія Василівна |
Ключові слова: | професійна компетентність |
Дата публікації: | 25-лют-2018 |
Короткий огляд (реферат): | у тезах обгрунтовано основні складові професійної компетентності майбутнього викладача з основ технологійхарчових виробництв |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534 |
ISBN: | 001.89(477+479.24)(08):005.745 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezu Gvozdetskaja Y.pdf | 135,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.