Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8625
Назва: ШЛЯХИ ФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ У СУЧАСНОМУ ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ
Автори: Прищепа, Світлана Михайлівна
Ключові слова: Нова школа
компетентнісний підхід
компетентність
компетенція
підприємливість
підприємницька кмпетентність
школярі
інформаційне середовище
учитель
методи
методи формування підприємницької компетентності
основна школа
Дата публікації: гру-2017
Видавництво: ІІТЗН НАПН України
Бібліографічний опис: Прищепа С.М. Шляхи формування підприємницької компетентності у сучасномуу інформаційному суспільстві / С.М. Прищепа // Збірник матеріалів V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених «Наукова молодь-2017» (14 груд. 2017 р., м. Київ) [Електронний ресурс] / за ред. Спіріна О.М. та Яцишин А.В. – К.: ІІТЗН НАПН України, 2017. – 353 с. – Режим доступу: http://lib.iitta.gov.ua/view/divisions/gen=5Fres=5Fiitzn/2017.html.
Серія/номер: УДК;37.015.31:33
Короткий огляд (реферат): Підприємливість одна із складових компетентнісного підходу сучасної освіти. В статті розкривається сучасна ситуація перебудови освітньої системи, розкривається важливість переходу освіти на основу компетентнісного підходу. Відповідно до аналізу законодавчих документів та поглядів сучасних дидактів, доведена необхідність формування ключових компетентностей, серед яких чільне місце посідає – підприємницька. Нами розкрито її основні завдання, етапи формування і проаналізовано польсько-український проект на підтримку формування підприємницької компетентності «Шкільна академія підприємництва». Визначено складові компоненти роботи даного проекту, що були зорієнтовані на теоретичну та практичну складову підготовки учнів та вчителів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8625
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pryshchepa S..pdf230,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.