Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8715
Назва: | Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases. |
Інші назви: | Готельне та ресторанне обслуговування. Словник термінів |
Автори: | Щербань, Ірина Юріївна Бондар, Галина Олександрівна |
Ключові слова: | готельний та ресторанний бізнес система професійної (фахової) освіти організація та практика зовнішньоекономічної діяльності |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Умань: АЛМІ, 2018. |
Бібліографічний опис: | Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2018. – 103 с. |
Серія/номер: | УДК 811.111(075.8); |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник «Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases» є додатком до НМКД «Іноземна мова (англійська)», містить слова та словосполучення, які найчастіше застосовуються у готельному та ресторанному бізнесі, має на меті сформувати у студентів необхідну комунікативну компетентність у професійній та ситуативних сферах в усній та письмовій формі. Призначений для студентів і викладачів системи професійної (фахової) освіти, працівників готелів, ресторанів, туристичних фірм, а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8715 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет іноземних мов |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases.PDF | 734,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.