Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8906
Назва: ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АЛГОРИТМ ВИКОРИСТАННЯ ЦИКЛУ НАВЧАННЯ Д. КОЛБА У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ
Автори: Осадченко, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: емпіричне навчання
Д. Колб
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Наука. освіта. молодь. Умань- 2018 : матеріали ХІ Всеукраїнської наукової конференції молодих науковців та студентів (м. Умань,26 квітня 2018 р.) в 2-х ч. Ч. 2 / ред. кол. : В.В. Сокирська [гол. ред.], А.І. Мельник, О.А. Смерецька - Умань: ВПЦ"Візаві", 2018. - 252 с.
Короткий огляд (реферат): Навчання за моделлю Д. Колба підтверджує важливість досвіду діяльності майбутніх педагогів, тому їх підготовку необхідно будувати через проходження всього процесу шляхом структурування і впорядкування навчального циклу. Важливо систематично проходити кожен цикл, забезпечувати ефективні зв’язки на кожному етапі, необхідно не тільки створити умови для отримання нових знань та досвіду, а й викликати у студентів інтерес до їх аналізу, формулювати загальні висновки та планувати їх застосування й перевірку у своїй діяльності, здійснювати підбір дієвих форм та методів взаємодії, що забезпечують активне експериментування з отриманою інформацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8906
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezu.pdf164,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.