Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9052
Назва: | COMBINATION OF VEGETABLE-FRUIT FORMULATION |
Автори: | Tokar, A. Matenchuk, L. Kharchenko, Z. Haidai, I. Zahorko, N. Tarasenko, V. Verkholantseva, V. Palianychka, N. Povorozniuk, Inna Kravchenko, Lesia |
Ключові слова: | puree sauces organic products ascorbic acid |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
Бібліографічний опис: | Tokar A. Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products/ A.Tokar, L.Matenchuk, Z.Kharchenko, I.Haidai, N.Zahorko, V.Tarasenko, V.Verkholantseva, N.Palianychka, I. Povorozniuk, L. Kravchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4(11-94), pp. 55-60 |
Короткий огляд (реферат): | In addressing the food security of the country, it is of importance to ensure a stable provision of safe and high-quality food products to all citizens in sufficient quantities and assortment. Environmental pollution and intensive technologies lead to deterioration of the quality of food, to a less healthy lifestyle whose component is proper nutrition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9052 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
COMBINATION OF.pdf | 249,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.