Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9150
Назва: Тенденції реформування освіти у світі
Автори: Комісаренко, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: освіта
освітні реформи
тенденції
сучасні освітні системи
світовий досвід
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Комісаренко Т.М. Тенденції реформування освіти у світі / Т. М. Комісаренко // Імплементація європейських освітніх стандартів в українській освіті дослідження: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції УАДО (15 червня 2018, м. Київ). – С. 63-65.
Короткий огляд (реферат): Сучасній людині необхідно отримати досить широкі загальні культурні знання з можливістю глибокого опанування обмеженого числа дисциплін. Загальний культурний рівень є перепусткою до неперервної освіти, оскільки він прищеплює смак до неї. Він є її фундаментом протягом всього життя. Тому з урахуванням швидких змін, пов’язаних з науковим прогресом і новими формами економічної й соціальної діяльності необхідно навчитись здобувати знання, удосконалюватися у своїй професії, а в більш широкому сенсі – здобувати компетентність, що дає можливість вирішувати різні життєві ситуації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9150
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
уадотенденції.pdf235,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.