Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9312
Назва: Розвиток гастрономічного туризму в Україні
Автори: Капітанчук, Людмила
Ключові слова: туризм
гастрономічний тур
гастрономічний фестиваль
гастрономічний туризм
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Капітанчук Л.В. Розвиток гастрономічного туризму в Україні/ Л. В. Капітанчук // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф. 29-30 жовтня 2018 р. / Умань: ВПЦ «Візаві», 2018. – С. 97-99.
Короткий огляд (реферат): Досліджено сутність гастрономічного туризму та визначено основні напрями розвитку в Україні
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9312
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капітанчук.pdf681,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.