Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9512
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПодзерей, Роман Вікторович-
dc.date.accessioned2018-11-26T07:36:59Z-
dc.date.available2018-11-26T07:36:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПодзерей Р.В. Придатність ґрунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу. Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя :Міжнародна науково-практична конференція, м. Київ, Україна, 23-25 травня 2018 року: матеріали конференції. Київ.2018. Т.2. – С. 170-172.-
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9512-
dc.description.abstractУ тезах висвітлюється питання щодо покращення екологічного стану та родючості грунту. Основна мета органічного виробництва є отримання якісних та безпечних харчових продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК 631.4(477.46):633;-
dc.subjectгрунтuk
dc.subjectречовиниuk
dc.subjectгумусuk
dc.subjectземлеробствоuk
dc.titleПридатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусуuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Придатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу.pdfПридатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу2,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.