Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9512
Назва: | Придатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу |
Автори: | Подзерей, Роман Вікторович |
Ключові слова: | грунт речовини гумус землеробство |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Подзерей Р.В. Придатність ґрунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу. Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя :Міжнародна науково-практична конференція, м. Київ, Україна, 23-25 травня 2018 року: матеріали конференції. Київ.2018. Т.2. – С. 170-172. |
Серія/номер: | УДК 631.4(477.46):633; |
Короткий огляд (реферат): | У тезах висвітлюється питання щодо покращення екологічного стану та родючості грунту. Основна мета органічного виробництва є отримання якісних та безпечних харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9512 |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-географічний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Придатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу.pdf | Придатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу | 2,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.