Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2019-06-03T16:49:57Z-
dc.date.available2019-06-03T16:49:57Z-
dc.date.issued2019-03-20-
dc.identifier.issn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10476-
dc.description.abstractУ статті розкриваються основні підходи до визначення місця інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Використання активних форм та методів навчання, інноваційних технологій підвищують ефективність навчального процесу, сприяють підготовці висококваліфікованих фахівців із розвиненим практичним мисленням. Їх впровадження передбачає досягнення нової якості організації навчально-виховного процесу у вищій школі, врахування сучасних підходів до організації професійної підготовки. Зважаючи на результати дослідження та обмежуючись умовами визначеного вищого педагогічного закладу, автор пропонує власне бачення використання інноваційних технологій у процесі вивчення фахових дисциплін майбутніми бакалаврами харчових технологій.uk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.relation.ispartofseriesКОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД У ФОРМУВАННІ СУЧАСНОГО ІНЖЕНЕРА ДЛЯ СФЕРИ ХАРЧОВОЇ І ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ;-
dc.subjectінноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологійuk_UA
dc.titleІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філімонова.rtf.rtf74,33 kBRTFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.