Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10476
Title: ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій
Issue Date: 20-Mar-2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Series/Report no.: КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД У ФОРМУВАННІ СУЧАСНОГО ІНЖЕНЕРА ДЛЯ СФЕРИ ХАРЧОВОЇ І ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ;
Abstract: У статті розкриваються основні підходи до визначення місця інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Використання активних форм та методів навчання, інноваційних технологій підвищують ефективність навчального процесу, сприяють підготовці висококваліфікованих фахівців із розвиненим практичним мисленням. Їх впровадження передбачає досягнення нової якості організації навчально-виховного процесу у вищій школі, врахування сучасних підходів до організації професійної підготовки. Зважаючи на результати дослідження та обмежуючись умовами визначеного вищого педагогічного закладу, автор пропонує власне бачення використання інноваційних технологій у процесі вивчення фахових дисциплін майбутніми бакалаврами харчових технологій.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10476
ISSN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Філімонова.rtf.rtf74,33 kBRTFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.