Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10479
Title: | Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладах |
Authors: | Філімонова Ірина, Ткачук Станіслав |
Keywords: | Методологічні підходи, інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій |
Issue Date: | 20-May-2019 |
Publisher: | Посвіт, 2019 |
Series/Report no.: | ІСТОРИЧНІ НАУКИ. ПЕДАГОГІКА. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА. ФІЛОЛОГІЯ; |
Abstract: | Методологічний рівень педагогічного дослідження ґрунтується на провідній засаді, що на базі емпіричних і теоретичних досліджень формулюються загальні принципи і методи дослідження педагогічних явищ, будується теорія. Вважаємо, що формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій повинно ґрунтуватися на загальних принципах методологічного дослідження: об’єктивність і обумовленість педагогічних явищ певними причинами; цілісний підхід у вивченні педагогічних явищ і процесів; вивчення явища у взаємозв’язку і взаємодії з іншими явищами; вивчення явища в процесі його розвитку. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10479 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФілімоноваRTF.rtf | 211,44 kB | RTF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.