Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10479
Title: Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладах
Authors: Філімонова Ірина, Ткачук Станіслав
Keywords: Методологічні підходи, інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій
Issue Date: 20-May-2019
Publisher: Посвіт, 2019
Series/Report no.: ІСТОРИЧНІ НАУКИ. ПЕДАГОГІКА. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА. ФІЛОЛОГІЯ;
Abstract: Методологічний рівень педагогічного дослідження ґрунтується на провідній засаді, що на базі емпіричних і теоретичних досліджень формулюються загальні принципи і методи дослідження педагогічних явищ, будується теорія. Вважаємо, що формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій повинно ґрунтуватися на загальних принципах методологічного дослідження: об’єктивність і обумовленість педагогічних явищ певними причинами; цілісний підхід у вивченні педагогічних явищ і процесів; вивчення явища у взаємозв’язку і взаємодії з іншими явищами; вивчення явища в процесі його розвитку.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10479
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФілімоноваRTF.rtf211,44 kBRTFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.