Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10480
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:45:59Z | - |
dc.date.available | 2019-06-03T17:45:59Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-20 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10480 | - |
dc.description.abstract | У посібнику подано інструкційні картки з приготування перших страв: заправних супів, бульйонів, пюреподібних супів до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ "Візаві" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Професійна освіта. Харчові технології; | - |
dc.subject | інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, перші страви, харчові технології | uk_UA |
dc.title | Інструкційні картки. Перші страви | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інструкційні Картки Перші.pdf | 310,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.