Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздецька Юлія, Філімонова Ірина-
dc.date.accessioned2019-06-03T17:55:13Z-
dc.date.available2019-06-03T17:55:13Z-
dc.date.issued2019-04-20-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481-
dc.description.abstractУ посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання.uk_UA
dc.publisherВПЦ "Візаві"uk_UA
dc.relation.ispartofseriesПрофесійна освіта. Харчові технології;-
dc.subjectінструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технологіїuk_UA
dc.titleІнструкційні картки. Напівфабрикати з рибиuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інструкційні Картки НФ риба.pdf374,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.