Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
Title: Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби
Authors: Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина
Keywords: інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технології
Issue Date: 20-Apr-2019
Publisher: ВПЦ "Візаві"
Series/Report no.: Професійна освіта. Харчові технології;
Abstract: У посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інструкційні Картки НФ риба.pdf374,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.