Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
Title: | Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби |
Authors: | Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина |
Keywords: | інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технології |
Issue Date: | 20-Apr-2019 |
Publisher: | ВПЦ "Візаві" |
Series/Report no.: | Професійна освіта. Харчові технології; |
Abstract: | У посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інструкційні Картки НФ риба.pdf | 374,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.