Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483
Title: Інструкційні картки. Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати
Authors: Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія
Keywords: інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, страви з овочів, канапе, салати, харчові технології
Issue Date: 20-Nov-2018
Publisher: ВПЦ "Візаві"
Series/Report no.: Професійна освіта. Харчові технології;
Abstract: У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інструкційні картки Овочі.pdf388,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.