Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубова, Наталія Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-14T17:52:40Z | - |
dc.date.available | 2019-06-14T17:52:40Z | - |
dc.date.issued | 2018-11 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занять | uk_UA |
dc.publisher | Умань : ВПЦ «Візаві», – 2018. | uk_UA |
dc.subject | Технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | продукції громадського харчування | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції громадського харчування | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки.docx | 14,94 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.