Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
Title: | Технологія виробництва продукції громадського харчування |
Authors: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Keywords: | Технологія виробництва продукції громадського харчування |
Issue Date: | Nov-2018 |
Publisher: | Умань : ВПЦ «Візаві», – 2018. |
Abstract: | Методичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занять |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки.docx | 14,94 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.