Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10845
Назва: Логістика в Україні: ефективні рішення для торгівлі
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: економічна інфраструктура
логістика
переміщення товарів
транспорт
торгівля
логістична система
Дата публікації: 13-бер-2019
Видавництво: Київський національний торговельно-економічний університет
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Логістика в Україні: ефективні рішення для торгівлі / О. Л. Богашко // Логістика майбутнього: ефективні рішення для майбутнього: Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція [13 березня 2019 р.]. – К: КНТЕУ, 2019. – С. 37 – 38.
Серія/номер: УДК 33;
Короткий огляд (реферат): Логістикою називають наукову сферу і галузь діяльності практичної спрямованості, що має відношення до формування та управління потоками процесів всередині соціальних та економічних систем. Зазвичай в розумінні сучасних підприємців логістика означає оптимізацію відправки продукції з одного місця в інше. У цьому випадку акцент робиться саме на виробництві максимально вигідного в економічному плані шляху проходження, вибору транспортних засобів і виду перевезень, зменшення витрат, що мають прямий взаємозв’язок з проведенням транспортувань В логістичній науці особлива увага приділяється питанням націнки продукції в умовах проходження кожного з конкретних елементів логістики (виробник, кінцевий споживач) та в умовах використання комплексу транспортних засобів різних видів. Даних цілей можна досягти лише при правильному розвитку логістичної галузі, що включає в себе мультимодальні транспортні засоби, сучасні термінали для вантажів та експедирування вантажів, організацію економічно вигідних транспортних маршрутів, які також дозволять здійснювати транспортування вантажів змішаними видами транспорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10845
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lohistyka_v_Ukraini.pdf747,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.