Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10961
Назва: Розвиток банківських послуг та інновацій в цифровій економіці
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: ринок банківських послуг
мобільний банкінг
програмні посередники
мобільні додатки
штучний інтелект
біометричні системи
банківські технології
Дата публікації: 14-кві-2019
Видавництво: КНЕУ
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Розвиток банківських послуг та інновацій в цифровій економіці / О. Л. Богашко // Матеріали наук.-практ. інтерн. конф. студ. аспір. і молод. вчених. Київ, 14 квітня 2019 р. / [Л. О. Примостка, І. Б. Охрименко, А. В. Нікітін]. – К. : КНЕУ, 2019. – С. 67 – 69.
Серія/номер: УДК 336.71(477);ББК 65.262.101_21я431
Короткий огляд (реферат): Ринок банківських послуг знаходиться в стані невизначеності, коли справа стосується технологій. Приміром, сьогодні мобільний банкінг не представляє собою щось абсолютно нове. Але нині ця технологія є обов’язковою умовою для клієнтів банку, в першу чергу для молодого покоління. Це абсолютний мінімум, з яким всім банкам доводиться рахуватися. Експерти та аналітики сходяться на думці, що банки, які не мають надійного мобільного застосування, є аутсайдерами. Банки використовували інтерфейси прикладного програмування протягом багатьох років, але API – програмні посередники, що забезпечують підключення та роботу додатків, в тому числі мобільних, з серверними офісними системами – нині все частіше використовуються для надання нових послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10961
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Holovni_tendentsii.pdf669,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.