Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534
Title: | Технологія продукції громадського харчування |
Authors: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Keywords: | громадське харчування харчові продукти харчові технології кулінарна продукція |
Issue Date: | Nov-2019 |
Publisher: | Умань : ВПЦ «Візаві» |
Citation: | Технологія продукції громадського харчування : навч. посібн. / уклад. Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – Ч. 1. – 120 с. |
Series/Report no.: | УДК;641. 5 (075.8) |
Abstract: | Розкриваються питання організації виробництва продукції громадського харчування, критерії якості продукції; розглядаються фізико-хімічні зміни, що відбуваються у харчових продуктах у процесі виробництва кулінарної продукції та їх вплив на якість продукції. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Посібник.pdf | 287,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.