Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534
Title: Технологія продукції громадського харчування
Authors: Дубова, Наталія Вячеславівна
Keywords: громадське харчування
харчові продукти
харчові технології
кулінарна продукція
Issue Date: Nov-2019
Publisher: Умань : ВПЦ «Візаві»
Citation: Технологія продукції громадського харчування : навч. посібн. / уклад. Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – Ч. 1. – 120 с.
Series/Report no.: УДК;641. 5 (075.8)
Abstract: Розкриваються питання організації виробництва продукції громадського харчування, критерії якості продукції; розглядаються фізико-хімічні зміни, що відбуваються у харчових продуктах у процесі виробництва кулінарної продукції та їх вплив на якість продукції.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Посібник.pdf287,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.