Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2019-12-03T08:26:26Z-
dc.date.available2019-12-03T08:26:26Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationДубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535-
dc.description.abstractSmart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань.uk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.subjectSmart-освітаuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectфахівців харчової галузіuk_UA
dc.subjectінтерактивний освітній простірuk_UA
dc.titleSmart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smart-освіта.pdf357,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.