Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Title: Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі
Authors: Дубова, Наталія Вячеславівна
Keywords: Smart-освіта
конкурентоспроможність
фахівців харчової галузі
інтерактивний освітній простір
Issue Date: May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211
Abstract: Smart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smart-освіта.pdf357,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.